JUST NU! FRI FRAKT ÖVER 399:-

Style Magazine

INTERVIEW: SUMMER ACCESSORIES

Redo för sommaren? Spara inte på detaljerna! Bloggaren Gisela A. Pihlsjö tipsar om hur du matchar dem bäst och hennes favoriter. 

Vilken är din favorit accessoar inför sommaren? 

- Jag skulle aldrig klara mig utan mina solglasögon! Det är både praktiskt och snyggt! Ovan ser ni ett par utav mina självklara favoriter. 

Vi har förstått att väskan är din stora favorit-accessoar! Vad packar du helst ner? 

- Ja, det är det. Skulle aldrig klara mig utan väska! Oj, en hel del! Förutom alla növändigheter såsom plånbok, telefon och nycklar finns bland annat min powerbank (självklart i marmor). Även ett gloss till läpparna. 

Mesh är ju den stora trenden just nu! Vad tycker du om det och vilken klocka föredrar du?

- Jag älskar mesharmband. Tycker att det är så häftigt. Säg en outfit som inte blir upplivad av en klocka med detta snygga armband?! Jag gillar de som är guldfärgade, speciellt nu till våren och sommaren då man får lite bränna! Här är en av mina favoriter. 

Om du får välja ett smycke, vilket föredrar du? 

- Förutom klocka som jag har på mig dygnet runt måste jag säga örhängen. Jag har så många favoriter den här våren. Allt från de klassiska pärlorna till ett par stora bijouterier

Hur matchar du dina accessoarer? 

- Om vädret tillåter bör jag nästan alltid kjol eller klänning. Är det lite kyligare föredrar jag jeans eller kostymbyxor. Något som är svårslaget på sommaren är ett par jeans och sneakers tillsammans med en vit skjorta. Då framhävs accessoarerna! 

Här hittar ni Giselas blogg! 
  

Dela