JUST NU! FRI FRAKT ÖVER 399:-

My Ur&Penn

 

 50 KR I VÄLKOMSTERBJUDANDE
Som välkomsterbjudande får du 50 kronor rabatt på ditt nästa köp när du handlar för mer än 300 kronor i någon av våra butiker.
Erbjudandet gäller i tre månader från registreringsdatum.

 PERSONLIGA ERBJUDANDEN
Som medlem i My Ur&Penn får du personliga erbjudanden, inspiration och inbjudningar till tävlingar.

 ENKELT OCH KOSTNADSFRITT
Det är helt gratis att vara medlem i My Ur&Penn.
Säg bara till i kassan att du vill bli medlem eller skicka SMS "MYUP ÅÅÅÅMMDD-NNNN E-POSTADRESS" till 71550.
Inget kort eller krångliga medlemsnummer behövs.

 

 Medlemsvillkor
För att vara medlem i My Ur&Penn behöver du (förutom att vara superintresserad av klockor och modeaccessoarer) vara över 16 år gammal, folkbokförd i Sverige och inneha ett svenskt personnummer. Medlemskapet är personligt och efter registrering identifierar du dig i kassan med ditt personnummer för att utnyttja dina medlemsförmåner. My Ur&Penn är kostnadsfritt, kortfritt och ditt personnummer är ditt medlemsnummer. Välkomsterbjudandet gäller tre månader från det datum du för första gången registrerar dig som medlem i My Ur&Penn. Rabatten går inte att utnyttja vid köp av Citizen, Jacques Lemans, Casio, Festina, Pulsar, Tinitell, 18K Guld, Grace Amor eller beställningsvaror.

Integritet
När du väljer att bli medlem i My Ur&Penn samlar vi in och använder följande personuppgifter från dig: namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer. Informationen kommer att användas för att hantera och administrera ditt medlemskap i My Ur&Penn och din kundrelation med Ur & Penn AB. Ditt personnummer kommer endast att användas för att identifiera dig som medlem. Godkänner du inte att ditt personnummer används som medlemsnummer ska du inte bli medlem i My Ur&Penn. Vi registrerar även information om dina köp. Denna information kommer att användas i marknadsföringssyfte för att skicka dig personifierade erbjudanden och information från Ur & Penn AB via mobil och e-post. Du kan närsomhelst avsäga dig ytterligare utskick. Vi kommer inte att ge någon annan tillgång till dina personuppgifter för andra syften än de vi har samlat in uppgifterna för. Ur & Penn AB (org.nr. 556438-6950) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du når oss på info@uropenn.se eller 08-506 664 00. Du har rätt att i enlighet med Personuppgiftslagens bestämmelser, (i) begära ett registerutdrag för att kontrollera vilka personuppgifter som vi har registrerade om dig, samt (ii) begära rättelse av felaktiga eller ofullständiga uppgifter.

Ändring av villkoren och avslutande av medlemskap
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för My Ur&Penn och kommer att meddela eventuella ändringar via e-post. Vill du avsluta ditt medlemskap kontakta myup@uropenn.se. Vi förbehåller oss rätten att avsluta medlemskap t.ex. p.g.a. passivitet eller om vi har skäl att befara att ditt medlemskap på något sätt missbrukas eller används för annat än legitima syften eller om vi genomför större förändringar som påverkar My Ur&Penn.