JUST NU! FRI FRAKT ÖVER 399:-

Leveransvillkor

FRAKTKOSTNAD
Vi tillämpar en enhetsfrakt på 29:- till 59:- per kolli, beroende på vikt och storlek.
JUST NU! FRI FRAKT ÖVER 399:-


LEVERANSMETOD
Vi använder oss av Posten som samarbetspartner. Varorna levereras normalt med brev (gäller små försändelser under 0,5 kg) eller med Postpaket.
När vi mottagit din beställning skickas automatiskt en bekräftelse via e-post med information om din beställning.

Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse/orderkvitto så att allt ser OK ut. Skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundservice. Det är bra om du sparar din orderbekräftelse för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice. När du kontaktar oss är det bra om du har ordernummer tillgängligt.


Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt.


LEVERANSTID
En normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter det att vi har skickat din beställning, med reservation för att varan är slut på lagret. Beställningar som kommer in till oss innan kl. 12:00 kommer att skickas från oss samma dag, förutsatt att varan finns på lager.


EJ UTHÄMTADE PAKET
Varor vilka levereras som paket till postens utlämningsställe aviseras med sms till din mobil och ligger kvar i två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-