Bästa kund, pga hög belastning har vi längre leveranstid än vanligt. Vi gör vårt bästa för att ditt paket ska komma fram i tid.

Håltagning säkert och försiktigt

 
 
 
Ur&Penn använder Inverness för håltagning i öronen, som är ett system utvecklat för att göra din håltagning så bra som möjligt genom att erbjuda den säkraste, mest teknologiskt avancerade håltagningssystem som finns på marknaden. 

Säkert och hygieniskt

Örhängena ligger sterilt förslutna i en kapsel. Detta garanterar den säkraste möjliga piercingen genom att förhindra att örhänget och säkerhetslåset kommer i kontakt med kontamineringar innan piercingen.

Inverness Patenterade säkerhetslås Safety Back™ 

Det patenterade säkerhetslåset Safety Back™ är designat för att skydda den känsliga huden bakom örat efter håltagningen och hindra att örhänget sitter för tajt. Detta leder till ett bättre luftflöde och en säkrare läkning.

 

Safety Back

 

Säkert & Försiktigt

Inverness örhängen är utvecklade för att ge den mest smärtfria upplevelsen möjligt. Våra örhängen är ultra-tunna med extra vassa piercingtippar som glider genom öronsnibben med ett lätt tryck från handen. Håltagningen sker i 3 enkla steg med hjälp av sterilt förslutna och hypoallergena örhängen.  Rengöring, markering och håltagning.

 

 

Välkommen in i din Ur&Penn-butik för håltagning i öronen! Hitta butiker nära dig här.

 
Läs om eftervård här.
 
 
 

Please wait...

Continue shopping
View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout